Kan jeg få tilskud til fodbehandling?

Tilskud til fodbehandling

Du kan få tilskud til en fodbehandling hos en statsaut. fodterapeut som fx. Hørning fodterapi forudsat at opfylder visse kriterier. Se også priser på fodbehandling.

Tilskud via Sygeforsikringen “Danmark”

  • Er du gruppe 1, eller gruppe 2 medlem af sygeforsikringen “Danmark” kan du få tilskud til en fodbehandling og fodindlæg, forudsat at behandlingen foretages af en statsaut. fodterapeut som fx. Hørning fodterapi.
  • Er du gruppe 5 medlem kan du ikke få tilskud til fodbehandling, men udelukkende til fodindlæg.
Tilskud til fodbehandling og skoindlæg ifølge sygeforsikring Danmark
På sygeforsikring.dk kan du læse mere om hvilke tilskud du som medlem af sygeforsikring “Danmark” er berettiget til.

Læs mere på sygeforsikring.dk

Udvidet helbredstillæg til fodbehandling af pensionister og førtidspensionister

Hvis du er pensionist kan du søge kommunens voksenservice om tilskud til fodbehandling. Det er vigtigt du søger inden fodbehandlingen foretages, eftersom helbredstillægget ikke udbetales med tilbagevirkende kraft.

Tilskuddets størrelse beregnes ud fra din personlige tillægsprocent som du finder på bagsiden af din pensionsmeddelelse.

Du kan få flere oplysninger om tilskud til fodbehandling herunder fodpleje på https://www.borger.dk/

Tilskud til fodbehandling via henvisning fra egen læge

Lider du af sukkersyge, ledde – eller psoriasisgigt, nedgroede negle eller har arvæv på fødderne, kan du via din egen læge få en henvisning til en statsaut. fodterapeut der har en aftale med det offentlige (ydernummer). Tilskuddet til fodbehandlingen afhænger af lidelsen, og varierer mellem 40-50%.

Desværre har Hørning fodterapi endnu ikke et ydernummer, og vi kan derfor desværre ikke være dig behjælpelig med tilskud fra regionen.